Het vakantiehuis

Het vakantiehuis is een comfortabel huis geïnspireerd op huizenstijlen in de omgeving en heeft  daarnaast twee ruime veranda’s.

Het huis staat op het kleinste eiland van het park op een ruime hoekkavel van 400 m2, waardoor de tuin met twee zijden aan het water grenst. De ligging is ideaal met een ruim uitzicht over een breder stuk water tussen de eilanden, veel privacy en altijd ergens zon en schaduw op de veranda’s. Vanuit de hoekveranda van 36 m2 loopt u zo op de eigen vis– of aanlegsteiger. Deze veranda is af te sluiten met hekken voor de veiligheid van kinderen. Bij de woning zijn twee eigen parkeerplaatsen.

In de modern ingerichte 6-persoons woning is een keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie en met Senseo, standaard koffiezetapparaat en waterkoker, een gezellige lichte woonkamer en een berging. Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met op iedere kamer twee goede boxspringbedden. Verder is er een luxe badkamer met tweede toilet en aangrenzende traditionele sauna. De trap is af te sluiten met traphekjes.

In de woning zijn er naast een lcd-tv, radio en cd-dvd-speler ook diverse gezelschapspellen aanwezig. Verder is er WIFI / internet. In de berging staat een wasmachine.

Kijk hier voor meer foto’s