Zuytland-Buiten

Het park Zuytland-Buiten bestaat uit vier eilandjes midden in het waterrijke natuurgebied langs de oude rivier de Bernisse. De Bernisse is de oude waterweg tussen de eilanden Voorne en Putten met meertjes, rietkragen en vogels en voert langs verschillende oude dorpjes zoals Zuidland, Abbenbroek en Heenvliet.

Zuytland-Buiten is een nieuw park met mooi vormgegeven vrijstaande vakantiehuizen, allemaal direct aan het water gelegen.

Het park ligt direct aan een meer met goede kwaliteit zwemwater en strandjes. In de Bernisse mag niet gemotoriseerd gevaren worden. Dit garandeert u een rustige en ontspannen vakantie.

Ons vakantiehuis voor zes personen ligt op een prachtige plek met een ruim uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf de hoekveranda, veel privacy en een aanleg– of vissteiger aan de hoekkavel.

Buiten is er een grote hoekveranda van 36 m2 aan de waterzijde en een veranda bij de keuken. Verder heeft het huis drie slaapkamers en een sauna. De hoekveranda is volledig af te sluiten met kinderhekken en in de woning zijn traphekjes aanwezig.

Kijk hier voor foto’s